Pentapower

Gezond leven
met straling en e-smog

De Penta Power Tags zijn innovatieve apparaten die ontworpen zijn om bescherming te bieden tegen schadelijke elektromagnetische straling (EMF) die wordt uitgezonden door draadloze apparaten zoals wifi, gsm's, DECT-telefoons, bluetooth-verbindingen, microgolfovens en inductiekookplaten.

Deze straling, ook wel bekend als elektrosmog, kan negatieve gevolgen hebben voor ons welzijn, zowel fysiek als emotioneel. Mensen kunnen symptomen ervaren zoals vermoeidheid, trillingen in de handen of armen, hoofdpijn, duizeligheid en een algemeen gevoel van malaise.

De Penta Power Tags zijn ontworpen om deze schadelijke effecten te transformeren en een positief energieveld om ons heen op te bouwen. Door dit positieve energieveld kunnen we ons fitter, vitaler en meer in balans voelen, zelfs in de aanwezigheid van de vele technologieën in ons dagelijks leven.Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling? Hier krijg je onze gratis Penta Power E-books.

Penta Power - Dé Ultieme Bescherming Tegen Straling