Bachremedies

Bachremedies
volgens de methode van Dietmar Krämer

Dr. Edward Bach heeft na de ontdekking van zijn bloesems niet echt de tijd gekregen om zijn werk verder uit te bouwen en te verfijnen.

Dietmar Krämer ( een duitse heilpraktiker – natuurkundige) heeft de mogelijkheden van de bloesemtherapie verder uitgediept. Na jarenlang onderzoek kwam hij tot 243 huidzones op het menselijk lichaam, wat betekent dat er een link is tussen een bepaalde plaats op het lichaam (huidzone) en pijn, jeuk, uitslag op die desbetreffende plaats. Niet alleen herstellen negatieve gemoedstoestanden sneller dan bij inname bloesems, ook lichamelijke klachten verdwijnen sneller bij het aanbrengen op de huid.

bachbloezems oudenaarde ronse
Image

Alle 38 remedies hebben zowel een archetypische etherische olie als een edelsteen die dezelfde trilling heeft als de remedie. Dit laat  ons toe om op een diep niveau te werken.

Krämer is er ook in geslaagd om de bloesems in 12 meridianen en 7 chakra’s te vertalen. Met betrekking tot de chakra’s is er ook mogelijkheid om verklevingen in het chakra los te trillen dmv geluidsgolven rechtstreeks op de desbetreffende chakra.