Starremedies

starremedies oudenaarde ronse

Situering
Starremedies

Madeleine Meeuwsen heeft door de jaren heen 57 bloesemremedies gemaakt, de bloesems bevinden zich zowel in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Deze dame heeft het ongelooflijke talent om met bloemen te kunnen communiceren. Ik mocht in 2022 gedurende de jaaropleiding in Amsterdam bij haar volgen en ben nog steeds heel dankbaar voor de waardevolle infomatie die ik mocht ontvangen.

Bloesems veranderen negatieve gemoedstoestanden in positieve eigenschappen. Bloesemtherapie is vooral bekend geworden door het werk van Dr. Edward Bach. Starremedies zijn wel geen Bach Bloesems maar een aantal bloesems hebben een gelijkaardige trilling . Zowel de trilling van de aarde als de mens is vooral de laatste jaren fel verhoogd. Ik kan zeggen dat de STARREMEDIES ook een hoge en fijne trilling hebben. Deze bloesems zijn allemaal gemaakt met de zonnemethode.


Meestal vult de klant een uitgebreide vragenlijst in voorafgaand aan een bloesemconsult maar het is voor mij prima als we duidelijk in kaart brengen welke klachten en ongemakken je hebt. Tijdens het consult wordt dan duidelijk welke bloesems, stenen en/of kleuren verlichting kunnen brengen.